Selecteer een pagina

Vrijwel iedereen heeft wel een meubelstuk of accessoire in huis waar een verhaal achter schuil gaat. Dit keer het verhaal van de zelf uitgezochte en gekochte bank van Christien.

We gaan het dus hebben over je bank, waarom?
Omdat het voor mij de mooiste lekkerste loungebank is die er bestaat.

Hoe is deze mooie lekkere loungebank in je leven gekomen?
Het begon met de steeds grotere ergernis over de bank die al in mijn huis stond. Heel lief gekregen, maar niet echt mijn droombank en hij zat ook niet heel erg lekker. Na lang sparen en veel proef zitten, heel veel proef zitten bij diversen woonwinkels, kwam deze bank op mijn pad en was het raak. De keuze was gemaakt en de bank werd gekocht!

Het is een vrij recente aankoop, er zal nog niet echt een geschiedenis aan kleven?
Nee er is nog geen geschiedenis, de bank is niet oud, ergo hij is splinternieuw. Iets helemaal van mij, wat goed past in mijn nieuwe leven.

Waarom is deze bank zo bijzonder voor je?
De bank is voor mij heel bijzonder, omdat dit het eerste meubel is dat ik helemaal zelf uitgekozen en gekocht heb. De verkoper is denk ik na mijn bezoek en aanschaf een paar dagen overspannen geweest. Ik had serieus last van keuzestress en onzekerheid over de aanschaf. Hoe zou hij staan in mijn huis? Zou hij dan nog net zo lekker zitten als in de winkel? Was hij niet te groot? Maar de allergrootste uitdaging vond ik de kleurkeuze. Deze zorgde voor de meeste twijfel. De kleur van de stofstalen zien er bij kunstlicht toch weer anders uit dan bij daglicht, dus bleef ik met stoffen naar buiten wandelen om bij daglicht de kleur te bekijken.
Na lang wikken en wegen uiteindelijk de keuze gemaakt en de bestelling is geplaatst. Tot de dag dat de bank werd bezorgd heb ik echt regelmatig wakker gelegen en getwijfeld. Maar op het moment dat de bank in mijn kamer stond was alle twijfel weg. Het is echt een prachtbank, míjn prachtbank en hij zit zo lekker dat ik er bijna niet vanaf te krijgen ben.

Een blijvertje dus, deze bank?
Ja, moet er niet aan denken afscheid van deze bank te nemen, hij gaat mee waar ik ook ga. Ik weet niet hoe hij zich de komende jaren gaat ontwikkelen, maar zolang hij lekker zit is dit heel zeker MIJN bank.

 Heb jij een woonitem waar je iets over kwijt wilt? Leuk! Stuur me een mailtje via wendy[@]wendybosch.nl 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De privacy verklaring kunt u hier lezen.

Close