Over Wendy

Ik ben Wendy Bosch, moeder van, vriendin van, baasje van én ik schrijf, van copywriting tot interviews. Waar je me voor kunt bellen of mailen, lees je hieronder.

Woonteksten – mijn eerste liefde
Mijn schrijfavontuur begon op de redactie van een kleine uitgever die woongerelateerde bladen uitgaf. Beeldend schrijven over sanitair, keukens, slaapkamers enzovoorts. Het was een aangename uitdaging om droge algemene teksten te laten sprankelen.

Intens gelukkig word ik van het schrijven van sprekende productomschrijvingen over meubels en woondecoraties voor webshops en het vullen van wooncatalogi. Presenteer mij de juiste zoekwoorden en ik maak er een fijn verhaal van.

Boeken uitgeverij
Ik hou van boeken, echte boeken. Ik vouw graag ezelsoren en stop briefjes tussen bladzijden waar iets moois de moeite van het terugvinden waard is. Hoe fijn is het dan om voor een boekenuitgeverij (Uitgeverij GVMedia) te mogen werken?! Heel fijn! Ik schrijf de persberichten, de nieuwsbrieven en de blog. Daarnaast ben ik namens de uitgeverij actief op social media.

Human interest
Verhalen over passies, over trauma’s, over, ja waarover niet. Ik maak er graag een goed verhaal van.

Voor kinderen
Min of meer toevallig ontdekte ik dat blijkbaar ook de juiste toon voor kinderen/jongeren weet te raken. En hoewel die ontdekking niet direct een vervolg kreeg, wakkerde het wel een nieuw vlammetje aan. Schrijven voor kinderen/jongerenbladen? Yes please, kom maar op!

Opdrachtgevers

Henders & Hazel (Habufa)
Coco Maison
Happy@home
Appartement & Eigenaar
Uitgeverij GVMedia
Stichting Grenzeloze Vrouwen

De IJmondiaan
Flair magazine
DreamChild
MHK Group
Kennemer Business
Vereniging Comfortabel Wonen
Quibble
PromZ Magazine
MediaMij / Welke magazines
Vrouwen.nl (voorheen Vrouw.nl)
Xicero Communicatie (voorheen Aarsen Communications)
Translation World
Ester Kroezenga – boek Liefdevol
Maurice/Pressofoon